Livsstils tips

Forside » Mobil » LED lampen, der oplader iPhone, Apple Watch og batteripakker

LED lampen, der oplader iPhone, Apple Watch og batteripakker

23. april, 2015 Christine 0 kommentarer

Der er masser a lækre dokker på markedet til iOS enheder. Men hvad med en dok, der kan oplade din iPhone, dit Apple Watch, et eksternt USB batteri og en ekstra USB enhed?

Nå, ja, og det er også en LED skrivebordslampe.

NuDock Power Station Lampen fra MiTagg er den seneste crowdfundede succeshistorie. Lampen har allerede oversteget sit Indiegogo mål på 30.000 dollars, hvilket vil sige, at den snart går i produktion.

LED-lampe

NuDock’en er en LED lampe, der har en indbygget iPhone dock, såvel som en dok til Apple Watch. Sæt dit Apple Watchs magnetiske oplader i din NuStand, og nu kan du lade armbåndsuret ligge ved siden af sengen eller på skrivebordet, mens du oplader det.

Prototypen omfatter også et lille bærbart eksternt USB batteri, så du kan oplade din iPhone, mens du er på farten. MiTagg har også en Bluetooth-baseret app til at finde batteriet og til at hjælpe batteriet med at arbejde sammen med din telefon eller dit armbåndsur.

For at sætte prikken over i’et har lampen en 2,4 amp USB port bygget ind i siden, så man kan oplade andre enheder, som for eksempel tabletter.

MiTagg siger, at vejledende udsalgspris for lampen vil være 249 dollars, men at du kan få den for 129 dollars i en begrænset periode over Indiegogo. Det næste prispunkt er 149 dollars.

Produktet forventes klar til forsendelse i juli, og vil kunne fås i sølv eller grå. MiTagg tilbyder også en separat dok til dit Apple Watch for omkring 150 kr.

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)