Livsstils tips

Tjen penge
Forside » Penge og økonomi » 10 måder at tjene ekstra penge

10 måder at tjene ekstra penge

28. september, 2015 Christine 0 kommentarer

Vil du gerne forsøge at tjene lidt ekstra penge?

Har du ledige stunder, du ikke aner, hvad du skal stille op med?

Er du i gang med at udvikle eller finpudse en ny færdighed? Du bør overveje at få et bijob.

Sanne Larsen, chefredaktør for online indhold hos en landsdækkende jobportal, der specialiserer sig i telearbejde og distancearbejde, siger, at ”bijob” defineres som hvilket som helst deltidsarbejde, herunder freelance, vikariater, kort- eller langvarigt arbejde, arbejde hjemmefra eller fleksjob.

For at kunne komme på listen, skulle hvert job kunne betragtes som fleksibelt (og ikke fuldtid), og det skulle betale mindst det dobbelte af mindstelønnen på 48 kr. i timen.

Her er en liste over 10 højt-betalende bijob, du burde overveje:

1) Tegnsprogstolk

Betaling: 241 kr. i timen

Fleksibilitet: Deltid

Beskrivelse: For dem, der kan tegnsprog, og er autoriseret (hvilket man sædvanligvis bliver af staten), kan man ofte få deltids- og freelance kontrakter. Afhængigt af arbejdsgiveren, vil du hjælpe forskellige grupper med hørenedsættelse kommunikere via tolkning.

2) Softwareudvikler

Betaling: Op til 198 kr. i timen

Fleksibilitet: fleksibel arbejdstid, deltid, telearbejde

Beskrivelse: Softwareudviklingsarbejde er en af de mere eftertragtede stillinger, der er ledige i dag, og mange arbejdsgivere tilbyder deltids- eller projektbaseret arbejde. Afhængigt af jobbet, kan du opdatere eksisterende websteder, lave ny webskabeloner, være med til at udvikle nye websteder, apps til tablet og mobile enheder og andre lignende opgaver.

3) Online kommunikationsmedarbejder

Betaling: Op til 165 kr. i timen

Fleksibilitet: Telearbejde, deltid

Beskrivelse: Lederstillinger inden for online samfund er et voksende område for deltidsarbejde. Ansvar omfatter som regel opdatering af web indhold, administration af sociale medier, system administration, skrivning af indhold og oprettelse af rapporter.

4) Markedsføringsleder

Betaling: 139 kr. i timen

Fleksibilitet: Vikararbejde, freelance, kortvarigt

Beskrivelse: Der skal en lille smule erfaring med markedsføring til for disse typer stillinger, hvor du vil understøtte et markedsføringshold ved at vedligeholde og opdatere oplysninger, såsom rapporter, vareprøver og opdateringer fra andre teams.

5) Tosproget advokatsekretær

Betaling: Op til 139 kr. i timen

Fleksibilitet: freelance, kortvarigt

Beskrivelse: Advokatsekretærstillinger er for dem, der er flersproget og har tidligere erfaring inden for jura, og er ofte projekter eller midlertidige job, hvor du hjælper en organisation med en bestemt sag eller et bestemt problem, og hvor du gennemgår retsdokumenter på baggrund af dine sproglige evner.

6) Freelance produktfotograf

Betaling: Op til 132 kr. i timen

Fleksibilitet: Vikararbejde, deltid, freelance

Beskrivelse: Tag endelig ikke fejl — bijob som fotograf kræver folk, der er meget dygtige til at fotografere og bruge den dertil hørende software til at redigere og retouchere fotografier. Det er næsten altid et krav, at man har tidligere erfaring som fotograf, og grafisk design og Photoshop erfaring er et plus.

7) Bogholder

Betaling: Op til 126 kr. i timen

Fleksibilitet: Vikararbejde, fleksibel arbejdstid, potentielt meget få deltidstimer

Beskrivelse: Der findes masser af deltids bogholderstillinger hos både små og store firmaer. Ansvarsområdet omfatter som regel brugen af E-conomic til afstemning, kortfristet gæld, tilgodehavender osv. — så det er nødvendigt med i hvert fald lidt erfaring (og relevante kompetencer).

8) Korrekturlæser/tekstforfatter

Betaling: Op til 112 kr. i timen

Fleksibilitet: Vikararbejde, deltid, telearbejde

Beskrivelse: Korrekturlæsere og tekstforfattere kan have ansvar for skrivning, udfærdigelse og korrekturlæsning af materialer på tværs af digitale og trykte platforme. Afhængigt af arbejdsgiveren kan de skrive og redigere markedsføringsmaterialer, redaktionelt indhold, sociale medier og andre slags materialer.

9) Midlertidig transkriptionist

Betaling: 99 kr. i timen

Fleksibilitet: Deltid, vikararbejde

Beskrivelse: Dataindtastningsarbejde som transkription er et godt deltidsjob for folk, der elsker at arbejde selvstændigt, er god til at gå tingene efter i sømmene, og nyder de unikke udfordringer, der er forbundet med dataindtastning. Der er brug for specialister i dataindtastning til at indtaste data fra mange kilder ind i de tilsvarende korrekte felter hurtigt og akkurat, og de skal kunne arbejde effektivt under pres.

10) By-guide forfatter

Betaling: 330 kr. – 660 kr. pr. projekt

Fleksibilitet: freelance, telearbejde

Beskrivelse: Rejse- og turistindustrien, såvel som ejendomsmæglere, ansætter ofte forfattere til at skrive guides til byer og/eller bydele med oplysninger som befolkningstal, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, kultur, underholdning, aktiviteter, klima, transport, med mere.

Kender du til andre godt-betalte bijobs? Fortæl om dem i en kommentar herunder!

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)