Livsstils tips

Opnå dine personlige mål
Forside » Livsglæde » Skriv en personlig missionserklæring for lettere at nå dine mål

Skriv en personlig missionserklæring for lettere at nå dine mål

7. juni, 2016 Christine 0 kommentarer

Siden vi nu er kommet ind i 2016 og godt på vej igennem sommeren, tør jeg vædde med, at du arbejder flittigt på dine nytårsforsæt.

Du skal være bedre, gøre tingene hurtigere, opnå dit og dat. Men jeg har dårligt nyt til dig. I det lange løb er der kun 20% af os, der rent faktisk vil overholde de fortsæt og få resultater, ifølge en undersøgelse fra forskerne på University of Scranton.

Det er en meget bedre ide at skrive en personlig missionserklæring. Og før du begynder at rulle med øjnene og tænker på alle de missionserklæringer fra virksomheder, du hører om i møder, skal du lige læse videre.

Ideen er simpel, effektiv, og sætter nytårsforsæt i anden række. Den vigtigste grund er, at du nedfælder permanent, hvad du vil opnå.

Tænk på, hvordan du vil være, når du har opnået det.

Tænk på, hvordan du er, når du er bedst.

Afgiv et løfte til dig selv og hold det. Hvis du ikke kan finde på noget, kan du læse Stephen Coveys populære bog, der hedder The 7 Habits of Highly Effective People: Powerful Lessons In Personal Change

Her er nogle eksempler, så du kan komme i gang.

 “At have det sjovt på [min] rejse gennem livet og lære fra [mine] fejltrin”. – Sir Richard Branson

“At være lede, leve et afbalanceret liv og følge etiske principper for at gøre en betydelig forskel”. – Denise Morrison, CEO Campbell Soup

“Min mission er at give, for at give er det, jeg gør bedst, og jeg kan lære at gøre det bedre”. – Anonym

“At være lærer. Og at være kendt for at inspirere mine elever til at være mere, end de troede, de kunne blive”. – Oprah Winfrey

“Jeg vil gerne være den slags menneske, min hund allerede tror, jeg er”. – Anonym

Der er flere gode ideer her til at hjælpe dig med at lave en personlig missionserklæring, hvis du stadig sidder fast. Når du skriver din erklæring ned, vil du opleve de følgende seks fordele:

1. Du vil føle, der er et formål med dit liv

Uanset, hvad din rolle er i denne verden, uanset om du er leder, ægtefælle, elsker eller ven, vil den personlige missionserklæring være der til at anspore dig til at gøre det bedre. Det stor der, sort på hvidt, og det kan hjælpe dig til at nå dette mål og mange andre.

2. Du vil kunne tjekke dit fremskridt

Det er et fantastisk værktøj til at holde øje med, hvor meget fremskridt, du gør, når du står over for svære valg i livet. Hvor langt fra eller tæt på er du med hensyn til at gøre den her færdig og gå videre til den næste? Uden kan du simpelthen drive rundt i et have a ubeslutsomhed.

3. Du vil være meget mere produktiv

Med den missionserklæring som del af din daglige mantra eller som en post-it på din computer vil du finde, at du bliver mere produktiv. Det giver dig virkelig chancen til at slippe af med meget af tidsspildet og til at være mindre distraheret.

“I distraktionens tidsalder er der ikke noget, der føles som en større luksus, end at være helt opmærksom”. – Pico Iyer, The Art of Stillness

4. Du vil være mere motiveret

Du ved, hvordan du finder på undskyldninger for visse forhindringer eller omstændigheder, der kommer i vejen for dig? Det er en fantastisk måde at undgå at gøre en opgave færdig på eller at forsømme at overholde en deadline. Forhindringer skal skubbes til side, de skal ikke spærre vejen til succes din personlige missionserklæring er meget mere vigtig og kan hjælpe dig med at være mere motiveret.

5. Du vil fokusere mere på dine talenter

Kan du huske, da vi sagde, at en vigtig del af at skrive erklæringen ned er at lave en liste over alle dine talenter og over, hvad du gør bedst? Færdigheder, naturlige evner og talenter vil nu være i forgrunden, og der er ingen bedre måde til selvrealisering. Det er ingredienserne i den blanding, der vil udvikles og vokse til succes, i stedet for at blive efterladt i fiaskoens affaldsspand.

6. Du vil være stærkere, når det bliver hårdt

Når du skal gennem et endt forhold eller en uudholdelig chef, kan der godt blive brug for at ride nogle få storme af. Din personlige missionserklæring vil være der til at give dig en fornemmelse af stabilitet i omskiftelige tider.

Ja, omstændigheder ændres, men din missionserklæring er stadig lige så gyldig, som den altid har været.

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)