Livsstils tips

Sådan gemmer du dine private billeder
Forside » Mobil » 7 apps til at gemme dine private (frække) billeder

7 apps til at gemme dine private (frække) billeder

23. april, 2015 Christine 0 kommentarer

Så længe smartphones har kameraer, vil folk tage nøgne selfies.

Men når man er færdig med en hed omgang sexting (SMS, WhatsApp eller med andet), er det kun et spørgsmål om tid, før de vovede billeder, man har i telefonens fotoalbum, giver anledning til et pinligt øjeblik.

Det er ikke lige sagen, når man står og viser feriebilleder frem for familie og venner og så ved et uheld giver dem et pinligt glimt af sin nøgne selfie hjemme i spejlet.

For at sikre dig, at disse private billeder FORBLIVER PRIVATE, er det en tommelfingerregel at slette dem med det samme og sørge for, at din telefon er sikret med en adgangskode.

Men hvis du gerne vil beholde dine digitale frække beskeder og billeder, skal du tage skridt til at holde dem så private som muligt.

Fra adgangskodebeskyttede gallerier til virtuelle sikkerhedsbokse for fotoredigering, finder du her 7 steder, hvor du trygt kan gemme dine mest sexede billeder.

1. Private Photo Vault

Private Photo Vault giver dig mulighed for at importerer billeder ind i albummer og gemme dem bag en PIN-kode.

Udover almindelig adgangskodebeskyttelse har app’en to andre bonusfunktioner, der hedder “break-in report” og “decoy password.” Hvis nogen forsøger at tilgå app’en, vil den i al hemmelighed tag et billede af personen og logge dennes GPS placering, så du kan se, hvem det var, der forsøgte at få adgang til dine private billeder. Du kan også vælge at oprette en falsk adgangskode, der frembringer et andet sæt billeder.

Private Photo Vault fås til iOS enheder.

Link: Private Photo Vault

Pris: Gratis

2. Gallery Lock Lite

I modsætning til andre apps, giver Gallery Lock Lite dig mulighed for at have app ikonet i “Stealth Mode,” så det ikke kan ses på din telefon. Hvis du vælger denne funktion, vil du blive nødt til at tilgå app’en ved at indtaste en stjerne, din adgangskode, og så trykke på opkaldsknappen. Gallery Lock Lite vil også tage et foto af eventuelle ubudne gæster med din telefons fremadvendte kamera efter tre mislykkede forsøg på at indtaste adgangskoden.

Husk at den gratis version af Gallery Lock lader dig gemme et begrænset antal billeder og viser reklamer. Du kan opgradere ved at købe Pro-versionen for $4,25 i Google Play butikken.

Gallery Lock Lite fås til Android enheder.

Link: Gallery Lock Lite

Pris: Gratis

3. Best Secret Folder

Hvis du ikke vil have nogen til at vide, at du har downloadet en privatlivs-app, kan du prøve Best Secret Folder. Ikonet er forklædt som “My Utilities,” så der aldrig er nogen, der vil fatte mistanke om, at du har private billeder gemt væk i telefonen.

Når du først åbner app’en kan du oprette en adgangskode, maile den til dig selv og skrive et praj for den. Den eneste ulempe er, at du ikke kan glemme din adgangskode, for der er ingen måde at nulstille den på.

Foruden adgangskodebeskyttede billeder vil app’en automatisk tage billeder af nysgerrige hackere og registrere deres placering. Du har også mulighed for at eksportere dine billeder til skyen, mail, Dropbox, Google Drive med flere.

Best Secret Folder fås til iOS enheder.

Link: Best Secret Folder

Pris: Gratis

4. KeepSafe

Hvis du er på udkig efter en enkel app med grundlæggende adgangskodebeskyttelse for billeder og videoer, så tjek KeepSafe. Du indtaster simpelthen din PIN-kode og importerer billederne ind i app’ens albummer. Efter du importerer billederne, skal du sørge for at slette billederne fra galleriet på telefonen, siden app’en ikke sletter dem automatisk.

For at få adgang til bonusfunktioner som falske PIN-koder, indbrudsalarmer og individuelle adgangskoder for individuelle albummer, kan du opgradere til premium versionen i app’ens indstillinger.

KeepSafe fås til både iOS og Android enheder.

Link: KeepSafe til iOSKeepSafe til Android

Pris: Gratis

5. KYMS

Når du downloader KYMS, er app’ens ikon forklædt som en lommeregner:

Når du starter app’en vises der en fuldstændig funktionel lommeregner. Det eneste, du behøver at gøre for at få adgang, er at indtaste din 4-cifrede PIN-kode og lighedstegnet. Foruden skjulte billeder, kan du gemme PDF-filer, Word-dokumenter, Excel-regneark, PowerPoint præsentationer og tekstfiler.

KYMS giver dig mulighed for at importere medier fra din computer, dit kamera, internettet med mere. Den understøtter også Wi-Fi, så du med lethed kan synkronisere dine samlinger fra den ene enhed til den anden.

KYMS fås til iOS enheder.

Link: KYMS 

Pris: 19 kr.

6. Vaulty

Udover adgangsbeskyttede gallerier, giver Vaulty dig også mulighed for at redigere dine billeder, sortere og filtrere dine filer, og oprette forskellige sikkerhedsbokse med forskellige adgangskoder. Den skjuler ikke bare billeder, men også videoer. Som andre lignende apps, har Vaulty en “mugshot” funktion, hvormed den tager et billede af hvem som helst, der indtaster adgangskoden forkert.

Hvis du har abonnement med Vaulty og mister telefonen, kan du sagtens genoprette din sikkerhedsboks og få dine skjulte billeder igen. Brugere med abonnement får automatisk deres skjulte fotos og videoer sikkerhedskopieret online.

Vaulty fås til Android enheder.

Link: Vaulty

Pris: Gratis

7. PhotoVault

PhotoVault, som er specielt beregnet til at gemme fotos, adskiller sig fra andre apps ved at have både offentlige og private gallerier.

Det private galleri med de skjulte fotos er adgangskodebeskyttet, og det offentlige galleri er tilgængeligt for alle og enhver, der er på din telefon. Du kan vælge at indstille app’en til at åbnes i offentlig indstilling, så den ligner enhver anden foto app.

PhotoVault fås til Android enheder. Hvis du kun er interesseret i at gemme videoer, kan du tjekke VideoVault app’en til $1,50 i Google Play butikken.

PhotoVault fås til Android enheder.

Link: PhotoVault

Pris: 12,34 kr.

BONUS: ‘Skjult’ album i iOS 8

Selvom det ikke er den sikreste måde at gemme dine fotos på, er dette et alternativ til at downloade en privatlivs-app. Med Apples seneste iOS 8 opdatering, har du nu mulighed for at ”gemme” et billede fra dit album. Du gør sådan her:

  • Klik på det foto, du gerne vil gemme og tryk på “Hide.”
  • Vælg “Hide Photo.”
  • Gå til “Albums” og tryk på “Hidden.”

Dit foto vil forsvinde fra albummet og dukke op i dit ”skjulte” album. Desværre er det ”skjulte” album ikke adgangskodebeskyttet, så alle og enhver kan stadig få adgang i det.

Hvordan gemmer du DINE nøgen-selfies? Skriv dit tip i en kommentar!

#apps

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)