Livsstils tips

iOS tilbehør
Forside » Teknologi og elektronik » 6 fede stykker iOS tilbehør du bare SKAL eje

6 fede stykker iOS tilbehør du bare SKAL eje

1. april, 2015 Christine 0 kommentarer

Nogle siger måske at Apple produkter har en tendens til at være urimeligt dyre i forhold til den reelle værdi, men jeg kan godt lide at kalde disse folk haters. Der er et alment billede af den gennemsnitlige iOS bruger i populær kulturen – en ironisk hipster der er desperat efter at være anderledes eller en person der prøver at booste deres opfattede sociale status – men selv om folk griner og laver jokes online, så er sandheden at det smarte design og den gode pålidelighed af Apple produkter har gjort dem utrolig populære.

Overalt i verdenen er en stor del af det mobile enheds marked domineret af Apple, og detailhandlen har gennem de seneste år set en øgning i efterspørgsel efter kvalitetstilbehør, som kan forbedre brugerens oplevelse. Selvom det basale iOS tilbehør er godt designet og gør dets job godt, så tilfredsstiller de ikke vores indre teknologijunkie godt nok. Hvis du, som jeg er, er på konstant udkig efter unikke og praktiske små gadgets til at forbedre din iPhone eller iPad, så tjek lige følgende iOS tilbehør:

1) Trick Cover iPhone etui

De fleste kan påskønne et godt solidt iPhone etui. De er trods alt tynde og smarte, og folk kan af og til være ekstremt klodsede.

Der er dog nogle af os som har et medfødt behov for at holde vores hænder beskæftiget, og eftersom loven ser ned på at man svinger rundt med nun-chucks og butterflyknive i fuld offentlighed, så er et godt alternativ Trick Cover etuiet. Se illustration herunder

Trick cover til iPhone

Trick cover til iPhone

Kast, vend og drej, åben og luk din telefon som en sej action helt. Jeg er bange for at det vil være nødvendigt med et par tab af telefonen før du bliver god til det, men etuiet er ret robust, så du bør ikke bekymre dig for meget om at blive hæmmet af tyngdekraften.

2) iRig 2 guitar brugerflade

Hvis du nyder at spille guitar, så kommer du til at elske iRig 2. Det tillader dig essentielt at koble en guitar til din iPhone, og faktisk lave den om til en optager og tuner. 1/8″ TRRS output gør dette tilbehør kompatibelt med et stort udvalg af enheder, inklusiv iPhone, iPad og iPod touch, og 1/4″ instrument-input virker med praktisk talt hvilken som helst guitar eller bas som du vil sætte i.

Den har også et hovedtelefons output, og ankommer med nogle AmpliTube apps, som gør det nemt at bruge den uden at forstyrre nogen, så du kan finpudse dine færdigheder uanset hvor du er. Du kan finde ud af mere om produktet på den officielle hjemmeside.

3) Drop Kitchen Scale

Lad os sige at du ønsker at tage en pause fra hverdagslivet, så du går ind i køkkenet for at tilberede en snack.

Mens du laver den samme kedelige sandwich som du altid laver, klager du over at du er en forfærdelig kok og derfor mangler lidt afveksling i din kost. Fortvivl ikke min ven – ved at kombinere Drop Kitchen Scale med din iPad vil det hjælpe dig med at lave alle mulige lækre snacks, selv med få madlavningsfærdigheder.

Enhver god kok ved at alt handler om at finde de rigtige ingredienser og at følge en testet og rigtig opskrift, og denne lille køkkenvægt kommer komplet med en opskriftsapp som vil gøre det muligt for dig at mikse alting. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne. Appen sætter endda en timer så du ikke glemmer at tage retten ud af ovnen i tide. Tjek den ud her.

4) Zagg Rugged Folio

iPad’en er et meget praktisk og transportabelt lille stykke elektronik, men det ofrer noget af sin funktionalitet for at opnå et niveau af slankhed og lethed som gør den perfekt til professionelle på farten.

Der er flere gode keyboard tilbehør tilgængelige, og selvom de alle virker ret godt, så er Zagg Rugged Folio en utrolig robust pakke som vil sikre din iPad mod alle salgs slag og fald. Etuiet er fantastisk til at absorbere stød og har fire forskellige måder til transport som gør det ideelt til udendørs brug. Læs mere lige her.

5) Olloclip 4-in-1 lens

Ankomsten af smartphones med udmærkede kameraer har gjort det nemt for amatørfotografer at tage de første skridt mod at blive professionelle, og for alle andre har det gjort det sjovt og nemt at dokumentere interessante øjeblikke og fantastiske landskaber. Det almindelige kamera har dog ikke rigtig den helt bedste kvalitet, så du ender med nogle tja billeder. Hvis du vil op i kvalitet med de billeder du tager, uden at røve en bank, så er Oliclip 4-in-1 lens det perfekte valg.

Du sætter den bare på og så har du 4 forskellige linser tilgængelig – objektiv med vidvinkel, 10x Macro og 15x Macro. Det er en fed lille pakke som kommer i forskellige farve kombinationer, og med en klips der gør at den kan bæres i en snor. Tjek deres officielle side ud efter mere information.

6) Incipio Wireless Smart Lamp adapter

Lad os sige at det har været en lang og spændende dag og du er endelig på vej hjem. Du er færdig med at øve på din guitar, taget en bunke billeder, lavet en god middag og er klar til at få gæster. Som du færdiggør middagen og går over til sofaen for at få noget vin finder du til telefon frem og dæmper lyset for at sætte stemningen. Lyder ret smart, ikke?

Incipios Wireless Smart Lamp Adapter virker med en standard lyspære og kan nemt skrues ind i fatningen som gør at du kan fjernstyre lyset i dit hjem vha. en mobilapp. Du kan endda manipulere lyset med Siri stemmestyring, hvilket kan lave nogle utroligt seje scenarier – bare forstil dig at du siger “Siri, sæt steminingen tak”, og du får den perfekte belysning. Tjek produktet her.

Der er nogle fantastiske tilbehør produkter som udkommer til iOS enheder disse dage, de 6 der er på denne lister er bare nogle af de mere interessante fund baseret på personlig præference, og hvem ved hvad fremtiden bringer.

Det er så sandelig en fantastisk tid at leve i, så få det meste ud af det og få nogle fantastiske små gadgets for at gøre tingene mere interessante.

Kender du andet fedt iOS tilbehør, der ikke er på listen? Skriv det i en kommentar nu!

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)