Livsstils tips

Spar penge på makeup
Forside » Penge og økonomi » 6 måder at spare penge på makeup-produkter

6 måder at spare penge på makeup-produkter

24. april, 2015 Christine 0 kommentarer

Med alle livets omkostninger kan det være svært at retfærdiggøre skønhedsprodukter, dyre klipninger og jævnlige manicurer.

Heldigvis behøver du ikke at tage et nyt lån i huset i banken, bare for at se lidt bedre ud. Her er nogle nemme tips til hvordan du kan spare penge på skønhedsprodukter, mens du beholder kvaliteten som er i eksklusive produkter.

Bedst af alt, så er nogle af disse skønheds-”hack”-produkter muligvis allerede er på dit badeværelse.

1. Invester i billige produkter som kan bruges til flere forskellige ting

Der er mange produkter som du muligvis allerede har på dit badeværelse som kan bruges til forskellige slags skønhedsbehandlinger. Vaseline virker lige så effektivt som lip gloss, fugtighedscreme til fødderne og makeup fjerner – alt i en.

Din faste hårbalsam kan også bruges som barbercreme og Johnson’s No More Tears Baby Shampoo kan være en billig måde at rense dine makeup børster på.

Baby pudder kan udskifte tørshampoo, som fjerner overskydende olie fra dit hår. Husk at børste håret igennem for at fjerne overskydende pudder.

2. Overse ikke apotekets mærker

Det er muligvis fristende at købe det seneste skønhedsprodukt ene og alene baseret på dets mærke, men at overse apotekets modstykke er at ignorere en mulig besparelse. Dr. Neal Schultz, grundlægger af DermTV og kosmetisk dermatolog, lavede en test på sit lokale apotek som viste at apotekets mærke havde næsten identiske ingredienser til det dyre modstykke og var op til 40 kr. billigere.

3. Vær loyal overfor specifikke mærker

Både apoteker og velkendte skønhedsforretninger, såsom Matas, har medlemsmuligheder hvor du belønnes med point hver gang du bruger penge i butikken. Et populært eksempel er Sephora’s Beauty Insider, som er et gratis belønningsprogram hvor du får ét point for hver 10 kroner du bruger i deres butik. Når du opnår 100 point belønnes du med en gratis prøve. Sally Beauty Klub Kort har et medlemsgebyr på 40 kr. om året, men dette gebyr opgøres i besparelserne og kuponerne som du modtager med hvert produkt som du køber fra firmaet. Er du fan af ofte at farve dit hår? L’Oreal Gold Rewards giver dig et gratis hårfarveprodukt efter dit femte køb.

4. Lås din friske mani- og pedicure inde

En dag i neglesalonen er en øjeblikkelig humørforstærker, men det virker til at det kun holder et par dage før den uundgåelige afskalning og krakelering begynder. For et langtidsholdbart resultat foreslår Jane Park, ejer af Julep Nail Parlors i Seattle, at låse farven inde ved at lakere spidsen af neglen med en topcoat. Det yderste af neglen er hvor skaden ofte starter og topcoaten giver dine negle en poleret finish.

5. Led efter tilbuddene nær gulvet

Større makeupforhandlere, såsom Sephora, placerer deres dyreste produkter i øjenhøjde, fordi det er der hvor kunderne helt sikkert kigger hen. De billigere versioner er placeret længere nede end deres dyre modstykker, så husk at kigge efter produkter som er tilsvarende i kvalitet men ikke vil gøre ondt på pengepungen.

6. Køb ind i store mængder

At købe skønhedsprodukter ved engros detailhandlere såsom Costco og Sam’s Club er en nem måde at spare penge på mens du stadig får kvalitetsmærker. Hvis idéen om at have tre af det samme produkt virker overdrevent så del prisen og produkterne med en ven.

Har du ikke en ven at dele overfloden med? Tænk på det at købe i store mængder som en skønhedsinvestering, specielt hvis det er et produkt du bruger dagligt. Det vil i sidste ende være billigere end at være nødt til at købe dem individuelt og vil spare dig for den tid du ellers ville bruge på gentagne ture til din lokale skønhedsforretning. Det er en win-win situation.

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *