Livsstils tips

Forside » Penge og økonomi » Sådan får du kaffe til halv pris hos Baresso

Sådan får du kaffe til halv pris hos Baresso

23. september, 2015 Christine 0 kommentarer

Enhver Baresso medarbejders værste mareridt er gået i opfyldelse for Louise Jacobsen, der fortalte om sit dilemma i en mail til webstedet Eurowoman i forbindelse med deres serie “Rædselsfulde Restaurant-kunder.

En af Louises mest ulidelige kunder — vi kan kalde ham “hr. X” — er også den mest geniale. Han har udpønset en måde at bruge Baresso-kortet på, så han får en gratis drik hver eneste af årets dage.

Som Louises forklarer, købte hr. X 365 Baresso-kort og registrerede hvert enkelt af dem med en anden fødselsdato — så han får en gratis fødselsdagsdrik hver eneste dag i året.

“Selvom jeg ved nøjagtig, hvordan han ‘snyder systemet,’ lader han som om, at hans app bare ikke virker ordentligt og sim-sala-bim, hokus-pokus giver ham den samme gratis fødselsdagsdrik hver dag,” skriver Louise i mailen til Eurowoman.

Ikke nok med, at hr. X får en gratis kaffe hver dag, han er også meget pernittengrynet med sin ordre, siger kaffeekspedienten. Han bestiller sin store isafkølede firdobbelte hvide vanilje mokka med fløde i stedet for mælk. Og som det første, han gør, beder han Louises om en stor kop og en tusch.

Så tegner han “linjer og pile og overmaler hele koppen” med instrukser til Louise, der beskriver ordren ned til den mindste detalje som følger:

To pump hvid mokka her, og så fem pump vanilje. Det skulle nå op til linjen her, hvor du skal komme kold fløde i op til rillen her… det skal nå til halvvejs mellem denne linje og denne linje. Sørg for at komme fløden i, før espressoen. Det ændrer smagen, hvis du gør det i den forkerte rækkefølge. Så kommer du de fire skud i — tre almindelige og et langt skud. Det lange skud er vigtigt, siden I har lavet jeres maskiner om, det har været et rent helvede at få min drik lavet ordentligt. Det lange skud er med til at afbalancere den. Og rør så rundt i den. Og gør mig en tjeneste og kom is oven i, lige dér, det er nemt nok. Jeg er ikke kræsen, så du behøver ikke at bekymre dig om at ryste den eller sådan noget.

Og som om det ikke skulle være nok, beder hr. X så Louise om at slå den ind som “en firdobbelt espresso, tilføj hvid mokka, sub vanilje, sub fløde,” så den koster 15 kr. i stedet for 32,50 kr.

Vi vil lige påpege, at mens hr. X rent faktisk ser ud til at have fundet en Baresso-hack, kan det ikke anbefales at gå ham i bedene. En sådan handling kunne godt anses for at være bedrag.

Forrige artikel

Næste artikel

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)