Livsstils tips

Få amerikansk HBO Now (guide)
Forside » Guides » GUIDE: Få amerikansk HBO Now

GUIDE: Få amerikansk HBO Now

26. maj, 2015 Christine 6 kommentarer

De fleste danskere kender efterhånden streamingtjenesten Netflix, som giver adgang til tusindvis af film og tv-serier ”on demand.”

For et mindre beløb pr. måned, får du ubegrænset adgang til udvalgte film og serier på alle dine enheder, som fx dit smart tv, smartphone, tablet, iPad, PlayStation, Xbox 360/One, Wii og hvad du ellers har i hjemmet.

Det fede ved streamingtjenester er, at du får præcis hvad du ønsker og du slipper for irriterende, og forstyrrende, reklameblokke lige midt i din yndlingsudsendelse.

For at komme Netflix til livs, lancerede den amerikanske kabel-tv-station, HBO, HBO Nordic for et par år siden, som havde til hensigt at konkurrere med Netflix. HBO Nordic er en streamingtjeneste meget lig Netflix, blot med HBO producerede serier, som fx True Detective og det ultra populære Game of Thrones, dog kun for den nordiske region.

Sjovt nok, var konceptet ikke blevet introduceret i USA, indtil de lancerede HBO Go. “Go” er meget lig HBO Now. Produkterne er fra samme selskab (Home Box Office) og indholdet menes at være næsten det samme, hvis ikke identisk.

Amerikanere har været tvunget til at skulle betale for HBO via deres kabel tv, hvilket mange ikke synes er en fair løsning.

For at imødekomme de utilfredse amerikanske kunder og tage yderligere markedsandele fra Netflix, har selskabet nu lanceret HBO Now, som er pendant til vores ”nordiske” version.

Hvad er forskellen på HBO Go og HBO Now?

Den store forskel ligger i hvem der kan få lov at  tilmelde sig. Go er for kabelselskabets betalende kabelkunder (deraf navnet ‘Go’ – ‘på farten’), mens ‘Now’ er for alle amerikanere, som har lyst til at prøve kræfter med streamingtjenesten. Now er i øvrigt lanceret i tæt samarbejde med Apple og du får derfor også musik.

Amerikansk HBO Now i Danmark

Når amerikanerne tilmelder sig Netflix, får de ca. 10 gange så mange tv-serier og film som resten af verdenen, pga. andre, og mere favorable, licensrettigheder. Det samme gør sig gældende med deres nye HBO Now tjeneste, modsat Nordic-versionen, som vi har adgang til.

Med andre ord, du får MEGET mere indhold med HBO Now end med HBO Nordic.

Hvorfor skal jeg have HBO Now – hvad er der specielt ved det?

Streamingtjenesten har film og serier som ingen andre har (Netflix inkluderet). Et kort, men populært udsnit, er:

 • Game of Thrones
 • True Detective
 • True Blood
 • Deadwood
 • Silicon Valley
 • Sopranos
 • The Wire
 • Tonight with John Oliver

Og mange flere…

”Hvordan får jeg HBO Now i Danmark?”, spørger du.

Du bruger en service der maskerer din geografiske placering og får HBO til at tro du befinder dig i USA 🙂

Sådan får du amerikansk HBO Now

Det gør du ved at få HBO til at tro du befinder dig i USA, ved at bruge en Smart DNS service, en VPN eller en proxy.

Det lyder teknisk, men det er utroligt nemt at sætte op. Alle kan gøre det på få minutter.

Allerførst en kort forklaring:

 1. En VPN (Virtual Private Network) er et program der krypterer hele din internetforbindelse og kobler dig på computer/server et andet sted i verden. Dvs. at bruger du en VPN, er du underlagt den internethastighed den pågældende server kan magte (hhv. upload og download). Ofte en dyrere og mere besværlig løsning.
 2. En proxy betyder blot en ”stedfortræder”, som virker på samme måde som en VPN, men som ikke nødvendigvis krypterer hele din forbindelse. Du kan derfor nøjes med, fx, kun at have din browser til at køre igennem proxyen. Ofte en ustabil og usikker løsning.
 3. En Smart DNS service, derimod, er perfekt til formålet. Du bruger din egen internetforbindelse og hastighed, og skal KUN skifte din DNS (enten på din computer/enhed eller på din router, så det gælder hele huset). Klart din bedste, mest stabile og nemmeste løsning.

Sådan skifter du din DNS så du se HBO Now – nu

Det er super nemt at skifte DNS og overhovedet ikke teknisk svært. Du kan være oppe og køre på få minutter.

Trin 1

Først skal du tilmelde dig en DNS service. Den bedste, er det danske Unlocator (klik her). Start med at oprette en profil (det er helt gratis den første uge og derefter $5/måned hvis du ønsker at fortsætte).

Trin 2

Følg instrukser på Unlocators hjemmeside, afhængigt af hvilken enhed du ønsker at streame på (tv, mobil, tablet, Playstation, Xbox One, m.m.)

Trin 3

Da servicen er lanceret i samarbejde med Apple, kræves der en amerikansk iTunes konto, for at kunne download og tilmelde sig tjenesten. Du kan bruge denne guide.

Trin 4

Når du er oppe og køre med Unlocator (ikke før) – tilmeld dig HBO Now.

Det var det!

God fornøjelse med dine kommende utallige filmaftener 😉

Forrige artikel

Næste artikel

Kommentarer

 1. Mikkel
  27. maj, 2015 - 11:28

  Tak for guiden. Har haft netflix i over et år, men efter at være blevet bidt af GoT på tv3 har jeg skiftet til HBO. Eller det vil sige jeg har bestilt HBO også, men ved ikke helt om jeg forlænger med netflix. Det skal siges at begge er fremragende streamingssider

  • Christine
   18. juni, 2015 - 14:03

   Hej Mikkel

   Ja det har du ret i 🙂 Synes altid det er lidt irriterende med alle de reklamer på TV3 og lignende kanaler. Nogle gange glemmer man helt hvad man så 😀

 2. Hanna
  22. juni, 2016 - 21:18

  Hej!

  Jag har nu lagt tid på att lave aaaallt det her…. men så hvornår jeg skal registrere mig på hbo now appen, så förer den mig tilbage till appstore for at man måste registrere et betalningskort… og då måste man välja en state og en zipcode.. og det matcher ikke med det danske mastercard jeg har…
  hvor gjorde du det?!

 3. Christian
  3. januar, 2018 - 08:34

  Måske en ide at opdatere denne guide da US Netflix ikke har være tilgængelig siden 2016 med Unlocator. Bare så folk ikke køber noget de ikke kan bruge.

  • Christine
   27. januar, 2018 - 15:30

   Hej Christian, tak for beskeden. Du har ret, og jeg tilretter artiklen.

 4. John
  6. april, 2018 - 17:54

  Men en anden side foreslår at HBO Nordic skulle have 150 serier i stedet for HBO nows 77 serier hvilken kilde er mest troværdige?

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)