Livsstils tips

Tips til lykke
Forside » Livsglæde » 10 ting du skal opgive for at øge din lykke

10 ting du skal opgive for at øge din lykke

26. marts, 2015 Christine 1 kommentar

Lykke er ikke et mål, men en tilstand. Folk glemmer at selvom det er sandt at du føler lykke når du opnår et mål, så er DAGLIG lykke en oplevelse. Opnåelse af dine drømme giver glæde, men det erstatter ikke det at være ked af det. Faktisk vil jeg sige at, den følelse af lykke, når du opnår en af dine drømme, er en af de vigtigste nøgler til at opnå dine mål i første omgang.

Så hvis lykke avler mere lykke OG succes, hvordan vil nogen komme frem til det hvis de ikke føler lykke nu? Heldigvis er der et simpelt svar til dette. Alt hvad man skal gøre er at opgive visse negative ting som trækker en ned. Der er en del ting som folk bærer rundt på som forhindrer oplevelse af lykke. Tænk på disse ting som blokeringer til brønden af glæde som eksisterer inden i os alle.

Utallige kan og har haft succes i deres forsøg på at fjerne disse skadelige ting fra deres liv. Og alle kan gøre det. Så længe du ved hvilke ting der skal opgives, vil du helt sikkert genopdage den lykke du altid har haft inderst inde.

Til at hjælpe dig lidt på vej, har jeg lavet en liste over 10 hverdagsting du skal opgive for at opnå større lykke:

1. Opgiv jalousi

Nogle mennesker tror at sammenligne dem selv med andre er en god ting. Det kunne det være hvis formålet var grundet konkurrence. For at give en selv et mål at stræbe efter. Men det begynder at være skadeligt når andres bedrifter fremkalder følelser af misundelse. Opgiv dette og du vil have mere tid til at fokusere på hvad du kan opnå i stedet for hvad andre opnår.

2. Opgiv frygt for forandring

Oftest, selv hvis den nuværende situation er et rent helvede, vil de fleste mennesker nægte at rokke sig. De ved at de ikke har det godt der hvor de er. Problemet er bare at de frygter nye ting endnu mere! At blive fri af denne følelse i deres liv vil åbne op for nye verdener de kan udforske. At være i stand til at ændre og ikke vende ryggen til ting er den mest opmuntrende følelse nogen kan opleve.

3. Opgiv kontrol

Selvom mange mennesker ønsker magten til at kontrollere hvordan deres liv (og måske også andres liv) udspiller sig, så kan alt ikke kontrolleres. Nogle gange, uanset hvor hårdt de prøver, så ender alting ikke altid som de kunne ønske det. Men når folk først begynder at genkende at visse ting og begivenheder egentlig bare er ude af deres kontrol kan de begynde at acceptere hvad livet giver dem.

4. Opgiv overarbejde

Bedrifter på arbejdspladsen driver mange forretningsmænd og iværksættere til lange arbejdstider. Jeg ved at det er for at opnå vores drømme, men vi har brug for en balance i livet for at have glæde i det. Opnåelse af værdige mål er godt, at give tid til andre vigtige dele af livet (familie, venner, hobbyer) er bedre.

5. Opgiv bebrejdelser

Nogle gange går tingene galt. Enten er det på jobbet eller i et andet område af livet, folk føler behov for at skyde skylden på noget eller nogen når dette sker. Det er en slags forsvarsmekanisme: folk vil bare ikke føle sig ansvarlig for alt skidt der kan ske. Ved at opgive dette kan folk i stedet fokusere på at finde løsninger og på at komme ud af den dårlige situation.

6. Opgiv brokket

Konstant brokkende personer ødelægger ikke kun deres egen glæde, men også andres glæde. Den eneste ting folk kan kontrollere er deres reaktion til utilfredsstillende begivenheder. En af de bedste ting folk kan gøre er at stoppe deres brok og begynde med at kigge på problemerne i et nyt lys.

7. Opgiv behovet for altid at have ret

Ingen besidder evnen til altid at vide alt der er at vide. Så hvorfor insisterer nogle personer på at de altid har ret? Selv hvis de havde ret, ville det have været det værd at diskutere med andre på grund af det? Nogle gange er det bare bedre at sætte de forhold du har før ønsket om at have ret.

8. Opgiv begrænsende tiltro

Nogle personer føler at de ikke kan opnå deres drømme, eller nogen som helst form for dem. Den følelse af mangel, troen på at deres evner er begrænsede er en af de STØRSTE forhindringer på vejen til livsglæde. Ved at opgive dette vil verdenen begynde at afsløre ubegrænsede muligheder.

9. Opgiv dårlige venner

Folk bliver nemt påvirket af deres venner. Mennesker er så sociale væsener at vi nemt adopterer vaner og værdier fra folk omkring os. Dårlige venner som påvirker folk til at være mindre end hvad de kunne være vil forhindre dem i at opleve den livsglæde de fortjener. I stedet bør folk omgive dem selv med andre som inspirerer dem og driver dem til at leve deres liv fuldt ud.

10. Opgiv fortiden

Jeg indrømmer at fortiden er fyldt med oplevelser, gode og dårlige, men disse oplevelser er der for at opbygge folk. Fortiden bør ikke være en optegnelse af fortrydelse som folk tænker tilbage på hele tiden.

Fortiden bør være en visdomskilde, til at skubbe folk til at blive bedre versioner af dem selv og til at fortsætte med at leve det gode liv som de fortjener at leve.

Har jeg glemt noget? Skriv dit tip i en kommentar her!

Forrige artikel

Næste artikel

Kommentarer

  1. Jan Kjær
    28. marts, 2015 - 08:47

    Tak for en god artikel, man kan ikke andet end være enig med det hele. Punkt 9 med opgiv dårlige venner, læste jeg faktisk som opgiv dårlige vaner, hvilket så kan tilskrives listen.

    Dårlige vaner kan være mange ting, og eftersom jeg rent personligt selv har haft alkoholisme inde på livet, er det bestemt værd at tage med

Skriv et svar

Din e-mail adresse bliver ikke offentliggjort / Nødvendige felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

INDEN DU SMUTTER ...

Brug 2 sekunder og del artiklen med dine venner ;-)