Bryllup og ægteskab

Forklaring til Bryllup og ægteskab

Stort set alle dele af et bryllup, fra indgrebet til bryllupsrejse, har rig historie. Kulturelle rødder, herkomst og religiøs overbevisning har formet ægteskaber i tusinder af år. De følgende beskrivelser vil give dig en kort historie af forskellige bryllup elementer.

Fra tidspunktet for Adam og Eva, har forholdet mellem en mand og en kvinde har været unik og ordineret af Gud. Eva blev skabt for Adam og fuldføre hans behov for kammeratskab. Vore tidligste optegnelser af historien skildrer forening mellem en mand og en kvinde og deres respekt for et højere væsen. Det var ikke før Abraham ulydig mod Gud, at andre kvinder kom ind i billedet og venstre generationer af uro for dem, der valgte at tage mere end én kone.

Polterabend

Mere almindeligt kendt i dag som polterabend, blev denne fest i gommens ære oprindeligt kaldt bachelor middag, eller polterabend. Ligesom mange andre bryllup traditioner, har den brugerdefinerede stået sin prøve. Det først kom om i det femte århundrede, i Sparta, hvor militære kammerater ville spise og toast hinanden på tærskelen til en vens bryllup. Selv i dag, en polterabend normalt foregår ganske tæt på den faktiske bryllup dato, da det er blevet kendt som gommens sidste smag af frihed. På trods af den vovet underholdning, der er forbundet med stag parter i dag, har polterabend ikke altid medført dette kontroversielle element. Selvom larmende og højrøstede, bliver polterabend traditionelt organiseret til at tillade nervøs brudgom og hans bryllup ledsagere til at frigive nogle bekymringer før den store dag.

Brudepiger og tjenestepiger af ære blev mere almindeligt, når bryllupper blev planlagt. I flere dage før ægteskabet, en ledende pige deltog til bruden-til-være. Denne pige eller økonoma af ære, som vi kender hende i dag, sikrede, at brude krans blev lavet og hjalp bruden få klædt. Alle brudepiger hjalp bruden pynte til bryllupsfesten.

I lang tid, brudepiger bar kjoler ligesom brudens kjole, mens betjentene klædt i tøj, der var magen til gommens påklædning. Denne tradition begyndte til beskyttelse mod det onde i stedet for ensartethed; hvis onde ånder eller jaloux bejlere forsøgt at skade de nygifte, ville de blive forvirret, hvilke to personer var bruden og gommen.

Bryllupsblomster

Før brug af blomster i brudebuket, kvinderne udført aromatiske klaser af hvidløg, urter og korn til at drive onde ånder væk, da de gik ned ad kirkegulvet. Over tid, blev disse udskiftet med blomster, der symboliserer frugtbarhed og evig kærlighed. Specifikke blomster har særlige betydninger i mange kulturer. I Hawaii, Leis bruden og gommen slid; nygifte i Indien don blomstermotiver hovedbeklædninger.

Bryllupet

Brylluppet er en af ​​livets ur og overraskende uændrede ceremonier. Næsten alle told- vi observerer i dag, er blot ekkoer fra fortiden. Alt fra slør, ris, blomster, og gamle sko, til brudepiger og processionals, på én gang, fødte en meget specifik og afgørende væsentlig betydning. I dag, selv om den oprindelige substans ofte er tabt, vi indarbejde gamle verden skikke i vores bryllupper, fordi de er traditionelle og rituel.

Gamle verden ægteskab skikke fortsætte med at trives i dag, i fortyndet, forklædt og ofte opgraderet former. Told vi memorialize dag var engang "helt nye" idéer. Selvom historisk nøjagtighed er svært at opnå, den historiske vægt knyttet til gamle verden bryllup skikke og traditioner er enorm. Mens du læser gennem disse sider, er du velkommen til at bruge, omfortolke eller udelade dem i dit eget bryllup.

Husk, når du planlægger din bryllup, at skabe nye familie traditioner og skikke, som skal overleveret til dine børn og deres børn. Tænk bare, måske en dag, vil din "nye custom" være så unik og spændende, da disse præsenteres her.

Bryllupets Historie

Op til og i middelalderen blev bryllupper anset familie / community anliggender. Det eneste, er nødvendig for at skabe et ægteskab var for begge parter til at tilkendegive deres samtykke til at tage hinanden som ægtefæller. Vidner var ikke altid nødvendigt, og heller ikke var tilstedeværelsen af ​​præster. I Italien, for eksempel, blev ægteskabet opdelt i tre dele. Den første del bestod af familier gommen og bruden udarbejder papirerne. Bruden havde ikke engang at være der for. Den anden, den forlovelse, blev juridisk bindende, og måske eller måske ikke har involveret fuldbyrdelse. På denne fest, udvekslede parret gaver (en ring, et stykke frugt, etc.), foldede hænder og udvekslede et kys. Den "løfter" kunne være en enkel som, "Vil du gifte dig med mig?" "Jeg vil." Den tredje del af brylluppet, som kunne opstå flere år efter forlovelse, var fjernelsen af ​​bruden til gommens hjem. Den rolle, de gejstlige i en middelalderlig bryllup var simpelthen at velsigne parret. Det var ikke officielle kirke politik, indtil Rådet for Trent i det 15. århundrede, at en tredjemand (dvs. en præst), i modsætning til parret selv, var ansvarlig for at udføre brylluppet. I senere middelalderen, vielsen flyttede fra huset af bruden til kirken. Det begyndte med en procession til kirken fra brudens hus. Løfter blev udvekslet udenfor kirken (ved den måde, præsten gav bruden til gommen ... Jeg tror ikke, hun blev præsenteret af sin far) og derefter alle flyttede inde til Mass. Efter Mass, processionen gik tilbage til brudens hus til en fest. Musikere ledsaget optoget.