Venstrefløjens fodbold

Forklaring til Venstrefløjens fodbold

Spillet "fodbold" - uanset om det er på venstrefløjen eller ej - kendt i USA som 'soccer' - har længe været en af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Med rødder, der kan dateres tilbage mange århundreder, er fodbold spilles af unge børn, college studerende og fagfolk. Amatørklubber og weekend krigere føje til den lidenskab, der svulmer op hvert fjerde år for de mest sete sportsbegivenhed i verden, World Cup.

Historie

Selvom fodbold internationale styrende organ, Den Internationale Fodboldforbund, anerkender fødslen af ​​moderne spil som 1863 i England, de dybeste rødder går tilbage århundreder. Han-dynastiet i det andet århundrede f.Kr. så fremkomsten af ​​et spil der ligner fodbold kaldet tsu "chu. Flere århundreder efter, at den japanske spil Kemari begyndte. Kemari var mindre konkurrencedygtige, med deltagere føre bolden fra hinanden ved hjælp af deres fødder, forsøger at holde det fra at røre jorden. Meget senere, opstod en voldelig by spil kaldet mob fodbold i Europa i middelalderen.

Forudsætning og Regler

Spillet af fodbold er bygget op omkring forfølgelsen af ​​score mål. Teams flytte bolden op og ned af banen i et forsøg på at sparke det i mål, en ramme, der måler 8 fod i højden og 24 fod i bredden på det faglige niveau. Spilleren bevogtning målet, målmanden, er den eneste spiller på et hold der typisk lov til at røre bolden med hænderne. Undtagen under et indkast, skal de andre spillere bruger deres fødder, knæ, hoved og bryst for at kontrollere og fremme bolden. En forordning spilles i to 45-minutters halvdele.

Spillere og grænser

Elleve spillere, herunder målmanden, er tilladt på banen på én gang for hvert hold. Disse spillere skal holde bolden i spil på et rektangulært felt, der måler mellem 100 og 130 yards i længden og 50 og 100 yards i bredden. Bygherrer af en individuel stadion eller felt bestemme dimensioner for deres anlæg baseret på hvor tæt de vil have fans til feltet, stil med spil - en mindre felt giver større fordel for tekniske, snarere end hurtige, spillerne - og deltagerlisten kapacitet, de håber at administrere.

Hjørnespark

Hvis bolden krydser målstregen - den linje skaber bredden af ​​feltet - og forsvaret rører det sidste, er dens modstandere et hjørnespark tilladt. På et hjørnespark bliver bolden placeres inden for en bue lagt ud på en af ​​de to hjørner på den side, hvor det gik ud. En spiller fra det angribende hold sparker det derfra, typisk sigter det til et område foran målet i håbet om, at en af ​​hans spillere kan afbøje det i mål til en score.

Straffespark

Frispark og sanktioner begået af et hold kan føre til straffespark for det modsatte hold. Dette sker, når en fejl er forpligtet i feltet i - overalt 18 yards og ind fra mållinjen - og spilleren lider af fejl modtager en straffespark. For sådan et spark, er bolden placeret 12 yards fra mållinjen og sølede spilleren sparker mod målet, står kun målmanden - en god chance.

Frispark

Frispark opstår, når en fejl er forpligtet - som regel en spiller snubler eller skubbe til en modstander inde i feltet. Denne type spark ikke er udstyret med den en-til-én matchup mod målmanden. I stedet kan det modsatte hold linje sine spillere op ikke tættere end 10 værfter fra bolden. Hvis dommeren vurderer, at frisparket skulle være et direkte frispark, må spilleren tage frisparket sparke bolden i mål uden at have det rører en anden spiller først. En indirekte frispark skal røre en anden spiller før de går i mål. Den type frisparket bestemmes af arten af ​​fejl.