10 grunde til hvorfor vi aldrig skulle have deltaget i krigen i Irak

Gode grunde til hvorfor Irak krigen var en dårlig idé

Det Hvide Hus er indstillet til at starte en krig mod Irak. Men der har ikke været nogen overbevisende forklaring på hvorfor en krig der er behov for, og det internationale samfund er stærkt imod et amerikansk angreb på Irak. En krig mod Irak ville isolere os fra resten af ​​verden, underminere indsatsen mod terrorisme, og dræbe titusinder af civile. Dette er en krig, der vil rive verden fra hinanden.

1) Der er ingen begrundelse for at gå i krig Hvad var Iraks aggression mod os, der berettiger krig? Der har ikke været nogen angreb på USA, ingen irakiske trussel af krig, ingen irakisk forbindelse til 11. september War bør være en sidste udvej for selvforsvar, at et trin kun taget når alle andre alternativer er udtømt. Hvad Bush-regeringen er planlægning er en handling af aggression, ikke selvforsvar.

2) Irak ikke udgør en klar og aktuel fare Det Hvide Hus siger, at vi skal invadere Irak forhindre Saddam Hussein i at bruge masseødelæggelsesvåben ødelæggelse. Men i løbet af 1990'erne FN våben inspektører demonteret alle Iraks vigtigste våben fabrikker og ødelagde næsten alle Iraks kemiske og biologiske våben og langtrækkende missiler. Ifølge Ex-Marine og tidligere FN-våben Inspector Scott Ritter, Irak præsenterer "absolut intet" af en militær trussel. Siden afskrækkelse fungerer, hvorfor skulle USA starte en krig, vil føre til massive menneskelige lidelser?

3) Når det kommer til at invadere Irak, USA har få allierede Det internationale samfund støtter afsendelse våbeninspektører til Irak for at afvæbne Saddam Husseins regime, men det understøtter ikke det hvide hus mål om "Regimeskift." En invasion af Irak ville isolere USA og knuse principperne for internationalt samarbejde der er nøglen til amerikansk og global sikkerhed.

4) et angreb på Irak ville gøre os mindre sikker. En isoleret USA er et usikkert land. Angribe Irak uden provokation vil antænde antiamerikanske følelser rundt om i verden, forstyrrer bestræbelser på at svække terrorist netværk. Mens fordelene ved at invadere Irak er skumle, omkostningerne er alt for klar.

5) en kostbar invasion ville tage ressourcer væk fra Tiltrængt Prioriteringer på Home Det anslås, at enhver fuld skala invasion af Irak vil koste op til 200 milliarder USD. Under den første Golfkrig, allierede ligesom Japan dækkede 80 procent af omkostningerne. Dette vil ikke ske igen. I stedet for at bruge 200 milliarder dollaren på en unødvendig krig, skal vi investere i vores nations overfyldte skoler og svigtende sundhedsvæsen.

6) at invadere Irak ville være vanskeligt, og uden en Klar Victory En invasion af Irak vil ikke være så nemt som at sparke Taliban ud af Kabul. Og hvis USA gør vælte Hussein, hvad det næste? En invasion uden allierede ville forlade USA at gennemtvinge en fred i et land, afrevet af etniske konflikter.

7) En krig ville dræbe tusindvis af mennesker Et angreb på Bagdad ville resultere i langt mere Amerikanske tab end krigen i Afghanistan. Og vejafgift på irakerne ville være forfærdeligt, en invasion af Irak kunne føre til dødsfald af 80.000 uskyldige civile.

8) Vi bør ikke føre krig for olie Bush-administrationen siger, at vi skal invadere Irak fordi Saddam Hussein misbruger sit eget folk og forfølge masseødelæggelsesvåben. Endnu på samme tid at USA støtter atombevæbnet diktator i Pakistan. Den dobbelte standard gør én wonder: Hvad er denne krig egentlig om? Det korte svar er olie. Vi bør ikke angribe folk i en fjern land at tage deres ressourcer.

9) Andre indstillinger Udover War er tilgængelige Når Nordkorea meddelte, at det var tæt på konstruere et atomvåben, Bush-administrationen ikke gjorde truer krigen i stedet, det begyndte at samarbejde med vores allierede i Asien til at afdramatisere situationen. Den nordkoreanske oplevelse viser en måde at håndtere masseødelæggelsesvåben og beviser, at forhandlingerne er at foretrække frem for krig.

10) Modstanden mod krigen vokser Amerikanerne ved inderst inde, at denne krig giver ingen forstand. Vi er nødt til at uddanne vores medborgere om, hvorfor krig med Irak er forkert, og derefter holde vores valgte repræsentanter ansvarlige for folkets vilje